Get the Flash Player to see this rotator.

Cartea săptămânii!

Secția Tineri&Adulți


TEPPERWEIN, K.- LEGILE SPIRITULUI: a cunoaște, a înțelege, a învăța
Cei mai mulți oameni consideră viața o luptă; dar ea nu este o luptă, ci un joc. Este un joc, pe care nu îl putem câștiga dacă nu cunoaștem legile spiritului. Viaţa “ne vorbeşte” mereu. “Limbajul vieţii” este cea mai importantă “limbă straină”, care trebuie învăţată. Când stăpânim acest limbaj, vom învăţa să ne înţelegem şi să dominăm viaţa.
Autorul, în cartea sa “Legile spiritului” ne prezintă 27 de legi necesare pentru a duce o viaţă cu sens şi împlinire. El ne îndeamnă să învăţăm să trăim cu aceste doctrine ale spiritului, pentru a ne pune în acord cu toată creaţia şi cu viaţa însăşi.
Încă din cele mai vechi timpuri, maeştrii culturilor ne-au dezvăluit câte ceva despre aceste legi nescrise și nepublicate în monitoare oficiale, dar esențiale pentru viața fiecăruia dintre noi. Este vremea să ne luăm în primire această moştenire, să o cercetăm, să o ordonăm şi să ne îmbogăţim viaţa prin intermediul ei. Pentru a putea trăi în armonie, sănătate și bucurie, trebuie să fim în concordanță cu aceste îndemnuri spirituale. Din moment ce le vom cunoaște, ne vor ajuta să facem ceea ce trebuie, la momentul potrivit.
“Bucură-te de drumul tău,
Unicul, minunatul drum al vieţii tale.
Lasă viaţa să te umple de daruri în fiecare zi,
Şi atunci când eşti pregătit
Lasă-te condus de “maestrul interior”
Pentru a auzi melodia unică a vieții tale
Din ce în ce mai limpede în tine.
Cântă,
Căci totul se întâmplă numai pentru bucuria ta!
Întreaga creaţie este aici pentru tine!
Kurt Tepperwein 

 

Sectia copii

Ale și sufletul cărților
Alex Donovici

Ale este o fetiță de 10 ani care trăiește într-o lume... din viitor. Într-o zi, află de la stră-străbunica faptul că au existat cândva niște lucruri numite cărți, după ce bătrâna îi dăruiește ultima carte rămasă în lume.
Acela este momentul când pentru Ale începe o aventură care o poartă prin nenumărate peripeții, până când, ajutată de cei dragi, reușeste să îl salveze pe Sufletul Cărților, să aducă la lumină, din ceața care o acoperise, Biblioteca orașului. Însă cum s-au întâmplat toate aceste lucruri fantastice veți afla doar citind această carte.