Get the Flash Player to see this rotator.

Cartea săptămânii!

Secția Tineri&Adulți

Spune-mi cine sunt- Julia Navarro
Pentru acest sfârșit de săptămână vă propunem să citiți un roman despre oameni în toată frumusețea și urâțenia lor, despre tot ceea ce au însemnat războaiele din punct de vedere politic, istoric și uman, despre exploatarea omului de către om dincolo de ideologia sau apartenența lor politică, rasială sau religioasă, despre bunătate și cruzime, despre iubire și tragedie, despre coincidență și destin.
Spune-mi cine sunt surprinde și încântă cu o poveste captivantă și emoțională. Este un roman despre memorie și identitate, având în centru un personaj remarcabil, incredibil de bine conturat: o femeie care, de-a lungul extraordinarei sale vieți, a reușit în incredibil de dificila misiune de a se cunoaște pe sine însăși. O victimă a propriilor greșeli, conștientă de acestea și chinuită de traume, Amelia izbutește întotdeauna să rămână fidelă principiilor, făcând față provocărilor, dar și săvârșind greșeli pe care nu le va putea răscumpăra niciodată. O femeie care a decis că nu vrea să fie ștearsă.
 


Secția Copii


Marea carte a gândurilor pozitive
De Szeghy Karolina

Fii pozitiv! Dar cum? Poveștile din acest volum le vorbesc copiilor de grădiniță și celor mai mici dintre școlari despre importanța gândirii pozitive. Scopul nostru este să îi învățăm pe copii nu să neglijeze aspectele negative, ci să se bucure de tot ce îi înconjoară, să își prețuiască familia și prietenii, să încerce plini de îndrăzneală lucruri noi și să persevereze chiar și atunci când nu merge totul potrivit cu planurile lor. Sunt povești ce dezvoltă personalitatea și abilitățile copiilor, îi învață să aibă o atitudine pozitivă, de genul „Pot să fac asta!” față de viață. Povești care îi ajută pe copii să descopere ce este valoros în ei înșiși și în jurul lor. Povești care îi învață să caute ceva pozitiv în fiecare zi, ceva ce să dea valoare acelei zile. Povești cu ajutorul cărora pot să învețe cum să își atingă mai repede țelurile, să devină mai siguri pe sine și mai echilibrați. O nouă carte care nu poate să lipsească din biblioteca niciunui părinte!