Get the Flash Player to see this rotator.

Cartea săptămânii!

Secţia Tineri & Adulți


Hal Urban – „Puterea cuvintelor”
În viața de zi cu zi suntem atenți la multe lucruri: de la îmbrăcămintea pe care o alegem, la alimentația pe care o consumăm, și până la destinațiile concediilor. Oare felul în care vorbim, cuvintele pe care le adresăm oamenilor din jurul nostru, le mai alegem? Suntem conștienți că este tot o alegere și modul în care vorbim?
În cartea „Puterea cuvintelor” , Hal Urban ne face să conștientizăm imensa putere a cuvintelor și ne ajută să descoperim părțile bune ale fiecărui om și ale fiecărui lucru sau situații. Tot ceea ce noi transmitem prin cuvintele noastre, prin acțiunile noastre, primim înapoi!
Așadar: „ Putem face o regulă din a ne exprima într-o manieră armonioasă, veselă, diplomată și grijulie.” – Sir John Templeton

 


  
 Secţia copii

 


Nancy Parker. Jurnalul unei detective
Julia Lee

Nancy Parker tocmai a împlinit paisprezece ani și a primit prima ei slujbă – servitoare în casa emancipatei doamne Bryce. Nu este tocmai ce și-a dorit, când Nancy ar prefera să dezlege cazuri de crimă, dar când doamna Bryce începe să dea petreceri extravagante, lucruri suspecte ies la iveală.
Va reuși Nancy să afle toate secretele din trecutul stăpânei sale, dar și să fie o servitoare-model, pentru a nu-și pierde slujba?
Este un roman de aventură și mister cu personaje care par rupte din realitate.