Get the Flash Player to see this rotator.

Cartea săptămânii!

Secția Tineri&Adulți

Hedi Hoka – „ Iubesc să fiu femeie ”
Cea mai mare provocare pentru femeia zilelor noaste este aceea de a învăța să se adapteze la rolurile multiple și complexe pe care le are de împlinit: de la statutul de femeie independentă, la cel de iubită, de profesionistă la locul de muncă, la cel de mamă sau cel de bunică.
Iubesc să fiu femeie este un ghid adresat tuturor femeilor din această lume. Indiferent că ești singură, căsătorită, într-o relație sau divorțată, cu sau fără copii, cartea de față este sursă de inspirație ori de câte ori simți că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie.
Iubește-te, femeie, căci ești izvor nesecat de iubire! Prețuiește-te, femeie, căci ești nestemat neprețuit!Secția Copii


 Domnișoara Miau
Annie M. G. Schmidt


De când a cunoscut-o pe domnișoara Miau, viața lui Tibbe s-a schimbat mult. Înainte era un tânăr ziarist timid, cât pe ce să fie dat afară de la slujbă pentru că scria doar articole despre pisici. Acum este... ei, e tot la fel de timid, dar măcar domnișoara Miau îi spune care sunt noutățile din oraș și e tot mai apreciat la ziar și în comunitate.
Nu se știe de unde află domnișoara Miau atâtea secrete și, dacă stai bine să te gândești, e cam ciudat că petrece așa de mult timp pe acoperiș, printre pisici, sau că se urcă speriată în primul copac care-i iese în cale dacă aude un câine lătrând, dar lui Tibbe nu-i pasă – lui îi plac pisicile.
„O poveste năstrușnică din care cititorii învață că având grijă de o persoană (sau de o pisică) pot să devină mai buni, mai puternici, mai empatici.“ School Library Journal