Get the Flash Player to see this rotator.

Cartea săptămânii!

Secția Tineri&Adulți

Fără teamă – Max Lucado
„ Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă nu te-ai teme…”


Zilnic, ducem cu noi povara fricii. Ne este teamă pentru familia noastră, ne este teamă de eșec cum ne este teamă de noi începuturi, ne este frică să nu ne pierdem sănătatea, stabilitatea financiară, suntem îngroziți de moarte sau de o viață fără sens. Teama este înfricoșătoare și ne stoarce ființele de energie, bucurie și recunoștință.
În noua sa carte, faimosul autor american, Max Lucado, ne propune un exercițiu de imaginație: cum ar arăta viața noastră neatinsă de angoasă? Ce se poate întâmpla dacă dăm la o parte cortina și ne demascăm temerile cele mai mari, una câte una, și le privim în față? Cum dobândim acest curaj și pacea interioară?
“ Curajul adevărat cuprinde realitățile gemene alcătuite din dificultatea din prezent și triumful final. Da, viața e grea. Însă nu va fi așa pentru totdeauna…Totul se va rezolva până la final. Dacă nu se rezolvă, înseamnă că nu este încă finalul.”


 
 Secția Copii

Bone
Jeff Smith

După ce au fost alungați din Boneville, orașul lor de baștină, ce trei veri Bone – Fone Bone, Phoney Bone și Smiley Bone – se rătăcesc în deșert. Ajung apoi într-o misterioasă vale împădurită, plină de creaturi nemaivăzute, unele minunate, dar altele cât se poate de înfricoșătoare.
Forțele întunecate ale răului conspiră împotriva locuitorilor pașnici ai văii, iar verii Bone se văd prinși la mijloc într-un conflict pe care nu-l înțeleg. Vor reuși cei trei să scape teferi din capcana pe care le-au întins-o șobo-monștrii?
„Una dintre cele mai bune benzi desenate pentru copii.” Vibe Magazine
„Îmi place la nebunie BONE, e nemaipomenită!” Matt Groening, creatorul serialului Familia Simpson.
„Jeff Smith știe să dozeze o glumă mai bine decât aproape oricine altcineva din industria benzilor desenate; dialogurile scrise de el sunt minunate, la fel și toate personajele lui – răufăcătorii, animalele, până și gândacii.” Neil Gaiman
„BONE e o bandă desenată senzațională... o combinație clasică de măiestrie scriitor-ilustrator care nu trebuie ratată.” Comics Buyer’s Guide