Get the Flash Player to see this rotator.

Cartea săptămânii!

Secția Tineri&Adulți


 Cine nu are temeri în viață? Nimeni nu poate spune asta, nu? Cu toate acestea, o viață sub imperiul îngrijorărilor împiedică trăirea unor experiențe extraordinare.
„Într-o lume plină de teamă și anxietate, Max Lucado ne amintește de acea pace interioară care transcende haosul. O carte care trebuie neapărat lecturată, în timp ce navigăm prin zgomotul vieții de zi cu zi.“ A. R. Bernard
Volumul „Nu te îngrijora” are un mesaj profund și profetic pentru fiecare dintre noi, mai ales acum, în aceste vremuri haotice. Îngrijorarea refuză să stea în aceeași inimă cu recunoștința. Un „mulțumesc“ din toată inima va lăsa îngrijorarea fără suflare.
„Îngrijorarea și frica sunt surori, dar nu gemene. Frica vede amenințarea, îngrijorarea și-o imaginează. Frica strigă: „Ieși afară!“, îngrijorarea se gândește: Dar dacă? Frica te face să lupți sau să fugi. Îngrijorarea te epuizează și te distruge.”
Fii un om al acțiunii, nu un om al grijilor! Îngrijorarea este o opțiune!
„Nu te îngrijora, ci descoperă pacea lui Dumnezeu care depășește orice înțelegere!”
Ascultă și ia aminte: "Toată grija cea lumească, de la voi s-o-ndepărtați!" Crede și acționează, nu te teme! Teama imobilizează și scade imunitatea!
 

Sectia copii


Micuțul Pată: o poveste despre iertare și har
Andy Addis , Tatio Viana


Cartea Micuţul Pată o parabolă pentru copiii de azi, îi ajută pe aceştia şă înţeleagă ce înseamnă păcatul. iertarea şi harul într-un mod captivant şi de neuitat. Cartea conţine ghiduri de discuţii părinti-copii, precum şi un ghid pentru conducerea copiilor la Cristos.
Micuțul Pată este o poveste simplă, cu un mesaj accesibil, destinată să fie citită cu voce tare și discutată cu copiii.
Va putea Micuțul Pată să găsească singura cale de a scăpa de petele lui ?